Csomag kompatibilis a SAMSUNG GALAXY A20e 5'8 "ügy átlátszó TPU + edzett üveg teljes 3D ragasztó

1 433 Ft

Címkék: Telefon Esetében & Borító, A Mobilok & Távközlési, Olcsó Telefon Esetében & Borító, Magas Minőségű Mobilok & Távközlési, Telefon Esetében & Borító.

SKU : e149 Kategória:Mobiltelefon Tartozékok
Megosztás:
Leírás

 • Márka Név: SAMSUNG
 • Anyag: Műanyag
 • Tervezés: Papucs
 • Kompatibilis Márka: SAMSUNG

CSOMAG TELJES VÉDELMET SPANYOLORSZÁG

LEÍRÁS a TELJES CRYSTAL csinálták, Mert Tele van? Ez a smartphone belép a csoport a mérsékelt kristályok szélek "Ferde", vagy ívelt, ha vásárol egy normál üveg, csak fedezi a része egyenesen Képernyő Vagy mi ugyanaz levelek több milliméter, nem kendő oldalon nyakkendő azért tették, Mert érkezik, hogy elsősorban a fronton? Te Crystal Ez félig rugalmas, valamint a szilikon egy kiváló tapadás A szokásos egyre rögzítése tökéletes, tartós. Tartalmazza a ragasztót az egész felület TELJES RAGASZTÓ EGYSZERŰ ALKALMAZÁS az ívelt a pohár? Nem, ez az üveg egyenesen, De fedelét, különösen az első, mivel a rugalmasság, valamint A ragadt több, erős ember, aki tartja a szélek fény. A következők ragasztó az egész felület nem hoz létre buborékok sem légzsák. A SZÁLLÍTMÁNYOK SPANYOLORSZÁGBAN A szállítmányok elvégzi esetben, amikor egy nap a következő fizetési, vagy ugyanazon a napon, ha ezelőtt, mielőtt a 12 h. Küldünk mindig Spanyolországból a pont, megoszlása a Sevilla, ha végre az ingyenes szállítási idő átlagos tartományok között 2-8 napig működik.

Mondd el a véleményed

1 2 3 4 5

Vélemények
 • Shawnjuhl  — 

  El vendedor muy atento, le dije que no llegaba el pedido y envio otro por duplicado, muchisimas gracias, vendedor muy atento y rapido

 • Julienhennequin  — 

  Very satisfied with the quality of the items. The window does not make bubbles and the Hull s adjusts to perfection. At this price it is really a good deal. Visual packaging and fast reception!

 • Evoncheri  — 

  The well cover the glass only regular

 • Venikgal  — 

  The screen protector and the case of exceptional quality and design. Excellent Supplier, superb communication with them, are charming. I recommend this shop, I have already bought several times and will continue to buy. I am very happy with the service and quality of the products. Very protected packaging and shipping very fast. I recommend, best.