Tok Samsung A50 tok Samsung Galaxy a51-es A01 A71 A10 a30-as A40-A70 A7 A9 2018 a30s a20s a50s a40s alenka bár csokoládé

585 Ft

Címkék: Telefon Esetében & Borító, A Mobilok & Távközlési, Olcsó Telefon Esetében & Borító, Magas Minőségű Mobilok & Távközlési, Telefon Esetében & Borító.

SKU : e742 Kategória:Mobiltelefon Tartozékok
Megosztás:
Leírás

 • Származás: KN - (Eredetű)
 • Kompatibilis Márka: SAMSUNG
 • Márka Név: NoEnName_Null
 • Típus: Félig becsomagolt Esetben
 • Anyag: puha, átlátszó TPU
 • Tervezés: Átlátszó

Termékek

1.Szín talán kissé eltér attól, amit látsz a honlapon . Ez azért van, mert különböző képernyők kijelző másképp, azt hiszem, sokan ezt már tudta.

2.Új termékek néhány illat ,néhányan úgy gondolják, hogy ez kellemetlen ,általában az illata lesz dispear egy vagy két hét elteltével . 3.Anyag a termék puha TPU Sillicone. tinta behozott Dél-Krea. úgy döntöttünk, jó minőségű anyagból environmently barátságos.

A Logisztika

1. Megrendelések feldolgozása időben történő kifizetése után ellenőrzés,általában 24 órán belül ,kivéve a hétvégén, ünnepek.

2. Kérjük ellenőrizze a címet, gondosan ellenőrizze,hogy a cím helyes ,így kaphatja a csomagot .Ez nagyon-nagyon fontos ,tehát, barátom , ne felejtsd el, mielőtt fizetned !

3. ha úgy dönt," China Post Rendes Kis Csomag Plusz ",akkor tudnod kell, hogy nem nyújt követési adatokat ,valamint a szállít az idő hosszabb, mint a többi szállítási mód .ha választott ,akkor egyetértettünk abban, hogy nem követési információ szolgáltatás .de ne aggódj túl sokat ,olcsó, megbízható .

4. Ha ön nem kapta meg a csomagot időben, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Ellenőrizni fogjuk, hogy kiterjeszti a védelmi idő, vagy küldje el újra vagy visszatérítés ,minden megoldás jó lesz.

Erről Visszajelzést

1. Ha te elégedett vagy ezzel a termékek, szolgáltatás, Kérjük, szánjon pár percet, hogy, írjon nekünk egy pozitív, 5 csillag visszajelzést ,előre is köszönöm a támogatást .

2. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész egy negatív visszajelzést, vagy nyílt vita. Annyira hajlandó, pedig mindent megteszünk, hogy segítsen megoldani minden problémát,komolyan vesszük eladó, kérlek, bízz meg minket .

Mondd el a véleményed

1 2 3 4 5

Vélemények
 • Gogzinou44  — 

  Delivery 3 weeks The cover is cool!!! Everyone asks for a chocolate))) Happy for everything Thank you!!! Good luck in business!!!

 • Kolikaas  — 

  Man, such a super cheholchik I ordered my mother she is very happy! She is 41 years old And so the cover is super

 • Kondaurov87  — 

  The cover went very long, I do not know, perhaps because of the holidays! The quality is good, very juicy color, the pattern is clear, some items are convex not much. Packing I did not like, what kind of envelope with a very not strong adhesive tape, perhaps even opened and watched .... The cover itself came whole and very beautiful, unusual! Thank you

 • Maslov V G  — 

  The cover is satisfied, received after 3 weeks. Looks very cute.